Източник lamqta.comОвен Преди да вземете телефона и да наберете някакъв номер,

...
Източник lamqta.comОвен Преди да вземете телефона и да наберете някакъв номер,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Съдбовен ден за много от зодиите! Едни ще променят живота си за миг, други ще получат дългоочакван отговор

Източник lamqta.com

Овен
Преди да вземете телефона и да наберете някакъв номер, напомнете си, че не знаете в какво въодушевление ще се намира в този момент Вашия събеседник. Така ще бъдете подготвени за всичко, и нищо няма да може да Ви учуди. Звездите Ви готвят среща с хора, с които в следствие може да Ви свържат доста здрави и дълготрайни връзки. И също така небесата ще Ви оказват помощ да възстановите това, което сте си мислели, че е завършено вечно.

Телец

Телците, както нормално, са правилни на закона и съблюдават традициите, само че през днешния ден са склонни да нарушават разпоредбите и да постъпват по този начин, както им подсказва интуицията. Обкръжаващите ще недоумяват, когато постигате триумф, и ще са уверени, че всичко е станало вследствие на случайност, на стичане на събитията и напълно не може да имате някаква заслуга за това, а камо ли, че е плод на Вашите старания. През този ден е най-добре да не обсъждате съществени въпроси, а да се отдадете на неофициално другарство с другари. Ще блеснете с духовитост и ще повдигате настроението на обкръжаващите. Лесно ще завоювате благосклонностите и дори може да породите у някого същинска обич.
 

Близнаци

Денят се отличава с извънредно нестабилния прочувствен декор и ту излъчвате оптимизъм, ту изпадате в тъжно въодушевление, като освен това нищо не зависи от външните условия. Ако разглеждате този ден от позиция на ставащите събития, може да го оцените като изцяло безпристрастен, подобаващ за довеждане докрай на остарели работи и подписване на споразумения. Само че Вие много остро реагирате на всичко ставащо и доста страдате от това, че никой не Ви схваща. Заемете се с автотренинг и може да съумеете да приемете, че нещата не са толкоз неприятни.
 

Рак

Вашият обичан човек напълно не е самичък - той си има родственици. Днес би трябвало да си спомните за това, а и да деянията към тях най-много внимание. Само не бъдете заядливи или прекомерно грижливи: Това няма да провокира нищо повече от неспокойствие и неразбиране. Затова пък няма да Ви бъде нездравословно, да сте малко с по-широка усмивка, в сравнение с нормално.
 

Лъв

Днес Вашия обичан човек ще се старе да Ви надхитри и да Ви върти на пръст. Всъщност, той може да не направи това по най-коварния метод, което значи, че не би трябвало да бъдете прекомерно подозрителни и да търсите прикрит план непрестанно. Заблуда може да се окаже и това, че няма прикрит план.
 

Дева

Днес индивидът, който от толкоз от дълго време си харесвате, напълно ненадейно ще Ви обърне внимание и в случай че не се тормози, ще Ви предложения на среща. Много е значимо, и Вие да не се притесните и да не изпуснете своя късмет. Впрочем, пригответе се за отчаяние: изцяло допустимо е, обектът на Вашите дълги въздишки да не се окаже толкоз извънреден, както Ви се е коствало.
 

Везни

Днес най най-после ще намерите отговор на оня въпрос, който Ви е мъчил от много дълго време. Наистина, ще се наложи много да се постараете,но в множеството случаипроцесът на угаждане на любознанието в множеството случаи минава през много премеждия.
 

Скорпион

Днес истината ще стане толкоз явна, че ще бъде невероятно да я игнорирате. Най-сетне ще си дадете сметка, че това е един тип апел, съществено да измененията своя живот. Ако фактически желаете през днешния ден някой „ просто да изчезне ”, ще се наложи да престанете да игнорирате този човек. Звучи някак спорно, само че това не е по този начин: безмълвното страдание на този човек няма да свърши работа, а опитите да го избягвате са съвсвършено непрактични. Никога няма да постигнете стремежи край досега, в който ще погледнете истината в очите, и ще бъдете напълно почтени.
 

Стрелец

Сменете през днешния ден функциите със своята половинка.Нека тя в този момент управлява всички Ваши дейности, а Вие категорично да се подчинявате. Или назад, пробвайте се да управлявате всяка нейна крачка, почувствайте отговорност за несамостоятелния човек, за който всяка Ваша дума ще е закон. Тогава ще разберете ли, какъв брой е комплицирано за Вашия обичан човек да живее с Вас?
 

Козирог

През този ден ще можете много да се потрудите, в случай че предпочетете пред съдействието, независимата работа. Хората, обещаващи помощ, на процедура единствено ще Ви усложнят живота, а намесата им ще се окаже несвоевременна и дори нездравословна. Финансовата картина е удобна. Макар и паричните приходи да са скромни, Вие умно ще се разпореждате с получените средства. На доста самотни Козирози през днешния ден ще провърви в любовта. Това е денят, в който всяка среща може да се окаже съдбоносна.Симпатията ще се заражда мигновено и бързо ще прераства в съществени усеща.
 

Водолей

Денят ще бъде сполучлив и ще остави у Вас приятни мемоари, в случай че разчитате на своята щастлива звезда и просто решите да „ плувате по течението ”. Всичко, което би трябвало да се направи, ще стане и без Вашето присъединяване. Напрегнатите старания – в противен случай - няма да дадат стремежи резултат, без значение какъв брой и да се стараете. Вслушайте се в своята вътрешен глас и тя обезателно ще Ви подскаже вярното решение. Това е ден за взаимни отстъпки и по тази причина може да опитате да извършите по-хармонични връзките, които досега никак не са вървели. Опитайте се да забравите злото и бъдете по-уравновесени и отзивчиви.
 

Риби

Звездите Ви приканват към успокоение и съдействие, вдъхновявайки всички и всеки за подписване на помирение, а и към приемане или поднасяне на извинения. Ако от дълго време чувствате потребност да прекратите пререканията сред своите близки, бъдете уверени, че можете да извършите това, даже и без да полагате старания. Тъй като Вашят знак е прочут с изключително сензитивните си антенки, Вие сте основн водач измежду всички, които биха се заели да извършват тази служба.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК document.domain = `petel.bg`; function resizeIframe() { document.getElementById( " ab045861 " ).style.width = `0px`; document.getElementById( " ab045861 " ).style.height = `0px`; document.getElementById( " commentBannerContainer " ).style.display = `
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР